J19: Les Roquetes CB Balaguer – CB Lleida B

temp2013-2014 13 20131106 1529129606

temp2013-2014 13 20131106 1529129606LES ROQUETES CB BALAGUER  67 – CB LLEIDA B 49

Nova victòria del sènior femení del CB Balaguer que milita al Campionat de Catalunya de segona categoria. Després de la derrota al camp de l’AESE, l’equip necessitava tornar a la victòria immediatament si no volia entrar en una dinàmica negativa de resultats. Malgrat la importància del partit, les jugadores del Balaguer van sortir sense la tensió necessària per competir un derbi i les jugadores del CB Lleida, amb un joc dinàmic i d’equip van emportar-se el primer parcial per 16 – 21. Al segon quart tot va canviar, vàrem ajustar la defensa i augmentar la intensitat defensiva, fet que va suposar un parcial de 22 a 10 per arribar al descans amb un esperançador 38 – 31. A la represa les noies del Lleida van tornar a ajustar la diferència però un parcial de17 – 0 al final del 3r període i inici del 4t va col·locar l’electrònic en un clar 62 – 41. Parcial basat en una intensa defensa, control del rebot i ràpids contraatacs. Minuts per totes les jugadores destacant la jove jugadora Clara Paniagua que cada dia agafa més importància dintre del grup.

El proper partit ens enfronta al Corbera, quart classificat. Màxima dificultat i totes les jugadores han de sumar per tal de competir amb garanties d’èxit.