J19: Gamma Farré CB Balaguer – CB Igualada

Gamma Farré CBBalaguer 47-83 CB Igualada A

Dinovena jornada disputada del grup 2 de la categoria Júnior Interterritorial Masculí que enfrontava al CBBalaguer contra el CB Igualada A, que de ben segur, lluitarà per estar en la capçalera de la classificació.

El partit començava amb una intensitat molt alta, amb intercanvis de cistella constants entre els dos equips. La situació però, va canviar a partir del minut 5 del primer quart. Amb el marcador 8-8, els locals van reduir la intensitat defensiva i l’encert. Els visitants, tot el contrari. Seguien durs defensivament i encertats ofensivament, cosa que els va portar a tancar el primer quart 11-21. Al segon quart la imatge no va ser diferent. Els darrers 5 minuts del primer quart van dibuixar tot el que seria el segon, marxant a la mitja part 24-42.

A la represa, hi havia signes de millora dels balaguerins que, si més no, defensaven amb més quantitat i qualitat, permetent-los encaixar menys punts per quart que a la primera part. Tot i així, la diferència seguia augmentant per començar l’últim període 32-58.

Al darrer, els de la capital de la Noguera van baixar els braços en defensa encaixant 25 punts i anotant-ne 14.

El lluminós va reflexar al final de partit un 47-83.