J18: CB Bellpuig – CB Balaguer

SNOW BELLPUIG   86 – 79   CB BALAGUER B

Una llàstima, l’hem tingut a l’abast, podíem haver guanyat.

Cada partit es una historia diferent, però, amb una mica mes d’entrenament (tots), segur que lluitaríem per ser capdavanters dins de la nostra categoria.

Aquest partit ens ha deixat un mal sabor de boca, l’hem tingut a tocar, l’inici ha estat vibrant parcial de 16-19 favorable, encertats en atac i defensant de forma mes que acceptable. Els dos equips en defenses individuals.

Segon quart parcial de 21-30 favorable, be igual que el primer període, encertats i defensant (sense floritures). El Bellpuig en individual i nosaltres alternant l’individual i alguna zona.

Mitja part parcial de 37-49 favorable, tots contents, els hi comento que no serà fàcil, queda el pitjor per nosaltres, el físic no ens acompanya (per mèrits particulars, de feina, del que sigui), estem donant una lliçó al primer classificat i a casa seva.

Tercer quart parcial de 18-15 desfavorable, aquí la defensa zonal 3-2 plantejada pels nois de Bellpuig ens ha fet mal, amb tot arribem al final del període amb el marcador a favor 55-64, nosaltres alternem les defenses entre individual i zona.

Quart període parcial de 31-15 desfavorable, desastrós, la seva defensa zonal, la nostra relaxació en defensa (1-3-1), poca concentració, el físic, atacant arribar i tirar, poca rotació de pilota (els tres o quatre cops que em rotat la pilota i h em provat de posar-la dins la zona, n’hem tret profit), tot això ens ha fet perdre el partit.

Com he comentat una llàstima perquè amb una mica mes de cap, sacrifici i concentració (tant sols son 40 minuts) el partit ens el enduem nosaltres.

La setmana que ve Torres de Segre a casa, Inpacsa, dissabte a les 19,30 hores canvi d’horari, partit interessant, si volem fer quelcom aquest any, passa per guanyar-lo.