J18: AESE – Les Roquetes CB Balaguer

temp2013-2014 13 20131106 1529129606

temp2013-2014 13 20131106 1529129606AESE 61 – CB BALAGUER 49

Clara derrota del primer equip femení del CB Balaguer. Partit marcat per la permissiva actuació arbitral que va concedir al rival molts contactes i joc excessivament dur al qual no vàrem saber adaptar-nos. Després d’una bona sortida 3 – 11 al minut 5, l’encontre es va igualar per arribar amb un ajustat 28 a 25 al descans. Un fatídic tercer període amb un clar 20 a 6 de parcial i un excel·lent encert des de la línia de 6,25 ( 9 triples en tot el partit), va situar un clar 48 a 31 al final del tercer quart. L’equip va continuar treballant i va retallar les diferències però va mancar temps. Quarta derrota de la temporada.

Després d’un inici de lliga espectacular, ara mateix passem per un moment de joc una mica delicat. Malgrat tot l’equip no deixa d’entrenar-se molt bé i aquest fet em tranquil·litza. No cal tenir expectatives de futur i pensar més enllà del proper partit.

El proper dissabte ens visita el CB Lleida, un gran rival. En un derbi pot passar de tot.