J17: Segrevest CB Balaguer 42 – 57 CB Bellpuig Negre

Segrevest CB Balaguer 42 – 57 CB Bellpuig Negre

Derrota a casa a causa de la poca constància durant el partit.

El primer quart s’iniciava amb moltes badades defensives i no estant prou concentrats, errors que el Bellpuig aprofitava per anar-se’n en el marcador (5-15).

El segon quart vam millorar certes aspectes defensiu i vam aconseguir fer millors atacs tot i que estan bastant per sota del nostre bon joc. Acabava la primera part amb un 17-25 favorable al rival.

Desprès del descans aconseguíem fer un molt bon quart per retallar distàncies i apropar-nos al màxim al Bellpuig a partir de les bones defenses i l’encert ofensiu (16-11).

Durant el darrer quart vam baixar molt el nostre nivell, pilotes perdudes no forçades, males defenses i, en definitiva, un període amb pocs aspectes positius. Finalitzaria el partit amb derrota per 42-57.

Seguim treballant per ser més regulars i aconseguir trobar el nostre veritable nivell. Aquesta setmana tindrem l’últim partit d’aquesta lliga al camp del Fraga.