J17: Masia Farré CB Balaguer B 69-55 Penya Fragatina B

Masia Farré CB Balaguer B 69-55 Penya Fragatina B

2a victòria de la temporada com a locals, contra un rival directe per la salvació, al que a més li vam guanyar el basket average. L’equip va començar molt ficat en el partit, rendint en atac i en defensa, i a diferència d’altres vegades, al 2n quart no hi va haver la clàssica baixada de rendiment. Vam seguir anotant especialment de fora, cosa que els va obligar a treure la zona, i en defensa les variants ficaven als visitants en molts problemes. A la mitja part s’hi arribava amb un merescut 39-26.

A la tornada el ritme ofensiu va baixar, ens acceleràvem una mica en certs moments. Tot i així la defensa va estar molt bé deixant al Fraga en només 7 punts en 10 minuts. L’excés de confiança ens va relaxar i vam encaixar un parcial de 3-11 els primers 4 minuts de l’últim període; per sort el coixí era prou gran com per acabar guanyant el 4t partit de la temporada sense massa més complicacions.

5

2a victòria de la temporada com a locals, contra un rival directe per la salvació, al que a més li vam guanyar el basket average. L’equip va començar molt ficat en el partit, rendint en atac i en defensa, i a diferència d’altres vegades, al 2n quart no hi va haver la clàssica baixada de rendiment. Vam seguir anotant especialment de fora, cosa que els va obligar a treure la zona, i en defensa les variants ficaven als visitants en molts problemes. A la mitja part, un merescut 39-26.