J17: CB Balaguer – Cappont

CB BALAGUER B   69 – 64   CAPPONT

Contra Cappont, també victòria, treballada, però a la fi victòria.

Inici espectacular dels jugadors locals, fent el que portem practicant des de l’inici de temporada, atacant amb ordre i criteri (amb molt d’encert des de la línea de 6,25) i defensant individualment amb força grapa, ambdues coses combinades ha sorprès als nois de Cappont, ha estat un primer període on el parcial de 17-08 ho diu tot.

Segon període parcial de 15-25 el marcador també o diu tot, ni defensa ni atac, tothom a fer la gerra pel seu comte, que els canvis han influït ? pot ser que si o pot ser que no, el que es clar es que no podem tenir aquests  lapsus de joc sobre tot en defensa.

Mitja part parcial de 32-33, el bon inici ens ha fet relaxar-nos i d’aquí que arribem al final dels primers 20 minuts un punt per sota. No passa res, però cal posar-se el mono de feina i tornar a treballar en defensa, en l’atac tenim molts arguments per fer punts, som un equip “tirador”.

Tercer període parcial de 21-17 favorable, tot torna a la normalitat, poca intensitat defensiva i molt encertats en atac, alternem algunes defenses zonals per portar mes de corcoll al Cappont.

Quart i últim període parcial de 16-14 també favorable, algunes pèrdues de pilota en atac han posat emoció al final del partit, com he dit al principi, victòria treballada i un altra al sarró.

La setmana que ve Bellpuig a casa seva dissabte a les 20,00 hores, un dels primers classificats, anirem a per la victòria, com sempre, fàcil no serà.