J17: C.B.Calaf – C. B. Balaguer (JR)

equips temporada 2012 2013 6 20121014 1492267714

Dissabte vam visitar la pista de les segones classificades, i per tant ens esperava un partit difícil.

Com ja he dit molts cops, aquest equip està progressant, i molt. I així es va demostrar durant el primer quart del partit, que va acabar en un sorprenent 14-17. Gràcies a una gran defensa i un millor atac vam poder ficar les coses difícils a les noies del Calaf.

Es va intentar mantenir el ritme de joc amb el que havíem començat, però a partir del segon quart ens va costar més atacar la defensa tancada de les locals, els rebots és van fer impossibles d’agafar davant un físic superior i la veterania de les sèniors era també un grau. Si no teníem suficient amb tot això, al tercer quart es va lesionar la Marina, un gran suport per l’equip. Nomes érem 7 jugadores i amb aquesta baixa ens quedàvem només amb 6. Tant el físic com els ànims van anar disminuint fins fer que les locals acabessin amb una diferència al marcador de 20 punts. Tot i així, bon resultat.

Ens esperen unes setmanes difícils, tenim 3 jugadores lesionades i això fa que les que estem, haguem d’estar al 100%, amb actitud i ganes de tirar endavant.

Marina, Marta i Núria, esperem que us pugueu recuperar aviat i estigueu un altre cop amb l’equip!

A la resta, molts ànims que som un equip MOLT gran!!!