J17: ADE FUSTER A – SALUD AUTOMOCIÓ BALAGUER

equips temporada 2012 2013 13 20121014 1106400834

Desplaçament difícil dels nois de Balaguer, que viatjaven a Santa Coloma de Gramenet, equip empatat en la taula, però importantíssim sortir amb victòria.

Primera part de clar domini visitant, amb superioritat dintre la pintura dels nostres jugadors interiors i gran encert en el tir del jugadors exteriors, arribant a tenir una renda de 16 punts.

Però a la segona meitat, els nois de Fuster van plantejar una defensa zonal que va fer molt difícil i travat l’atac dels nois de La Noguera. Aquesta defensa zonal va suposar que els locals arribaren a falta d’un minut per la fi del partit amb un marcador de + 5 punts, tenint-ho tot de cara per emportar-se el partit, però els balaguerins van saber estar en aquests delicats segons de partits, i amb el cap fred van forçar la pròrroga quasi sobre la fi.

A la pròrroga, la intensitat dels visitants va fer que de seguida el partit es decantés cap al seu favor , i amb un clar 2 a 11 es van endur la victòria molt treballada.