J16: Peña Fragatina – CB Balaguer

PEÑA FRAGATINA   49 – 51   CB BALAGUER

Fins l’últim minut, però al final victòria.

Partit amb molts errors no forçats per part del Balaguer, com pèrdues de pilota per precipitació, tant sacant de fons com de banda, tirs mal seleccionats, rebot negatiu donant segones i terceres opcions, però al final (desprès de que se’ls indigestes la zona plantejada) victòria.

El primer període parcial de 13-10, les pèrdues de pilota i el poc rebot les causes del marcador negatiu.

Segon període parcial de 16-12, igual que l’anterior, alhora que s’intentava solucionar el partit,  tothom pel seu compte.

Mitja part parcial de 29-22, calia fer alguna cosa mes i hem triat fer zona (cosa que al final ens ha donat la victòria) la comentem i a pista.

Tercer període parcial de 9-8, escarransit, la zona els ha parat una mica, teníem que ajustar-la una mica mes.

Quart període parcial de 11-21, hem ajustat la zona molt millor i ells no podien encistellar tant fàcilment, per tant donem el tom al marcador i ens endúiem la victòria, victòria treballada i merescuda.

La setmana vinent a casa del Cervera , dissabte 16,00 hores, últim partit, l’altra setmana descansem per calendari. Una altra victòria crec que ens deixaria al lloc que ens toca a la classificació vistos tots els equips que ens hem enfrontat.