J16: Gamma Farré CB Balaguer – CB Corbera

Gamma Farre C.B. Balaguer 63- C.B. Corbera Vermell 67

Derrota ajustada dels júniors en el primer partit de la segona volta.

Mal inici de partit, que com de costum, l’equip rival va aprofitar per marxar lleugerament en el marcador 9-19 en el primer període. Al segon període petita reacció del balaguerins però l’encert visitant i el total desencert local van evitar poder retallar diferències i el marcador va ser de 63-67 al descans.

Al tercer quart una millora en l’encert del tir exterior i l’actitud defensiva ens van permetre retallar distàncies, però l’excés de faltes degut a males defenses de l’1×1 mantenien als visitants per davant +6.

En l’últim període vam aconseguir avançar-nos en el marcador per primer cop, però finalment els nervis i el desencert no ens van permetre guanyar un partit contra un rival de la part baixa.