J16: CB Sant Andreu – CB Balaguer

CB SANT ANDREU  62 – CB BALAGUER  70

Nova victòria del sènior femení del CB Balaguer al campionat de Catalunya de segona categoria. Victòria èpica després de dues pròrrogues i de tenir el partit guanyat i perdut en diferents moments de l’encontre.

Sortida espectacular de l’equip local. 4 triples en 3 minuts i 16 a 3 al marcador que ens feia parar el partit, pensar i deixar-nos la por al vestidor. Apretem en defensa, ajustem el joc exterior i mica en mica ens fiquem al partit per arribar als descans ja amb un igualat 24 a 22 per l’equip local.

Tercer període espectacular, i amb un parcial de 8 a 19 aconseguíem la primera avantatge important per les noies de Balaguer. Al darrer període les noies de CB Sant Andreu van arriscar al màxim i van jugar amb 5 exteriors i ens van provocar molts problemes defensius i a més a més van ficar 5 triples en aquest període ( per un total de 13)  i van aconseguir portar el partit a la pròrroga. A la primera pròrroga continuava la igualtat i les errades en els tirs lliures no ens permetien trencar el partit. En canvi un 6 de 6 en tirs lliures a la segona pròrroga, i un control emocional molt gran ens van portar a vèncer a la pista d’un rival directe en les posicions capdavanteres del grup. L’equip segueix, i per molt temps, amb baixes importants i de llarga durada, però el seu coratge i treball ens porta a seguir creixent malgrat les adversitats.

El proper rival, l’Escola Joviat, equip de màxima dificultat i que ja ens va guanyar a la primera volta del campionat.