J16: CB SANT ANDREU 51 – 54 Q2 CONSULTORS CB BALAGUER A

CB SANT ANDREU 51   –   54   Q2 CONSULTORS CB BALAGUER A

Nova victòria del sènior femení del CB Balaguer que milita al campionat de Catalunya de 2a categoria. Partit d’enorme dificultat que ens enfrontava a un rival de la part alta de la taula i que lluita per l’ascens de categoria. Després d’un inici molt bo de l’equip de La Noguera, que dominava el 1r parcial per un clar 14 a 21, el Sant Andreu es va refugiar en una zona molt tancada durant els següents 30 minuts de partit. L’equip balaguerí va estar totalment desacertat de cara a cistella i no va aconseguir cap triple en aquest 30 minuts. Tot i el desencert, el control de rebot ofensiu, una defensa sòlida i bones penetracions de les jugadores visitants aconseguien mantenir viu el partit i ens permetia arribar al final amb opcions de victòria. Cara i creu per les jugadores del CB Balaguer, que gràcies a la sang freda final i l’encert en els tirs lliures va sumar una nova victòria a la categoria.