J16: Cal Xirricló CB Balaguer 05 77 – 35 CB Alpicat Vermell

Cal Xirricló CB Balaguer 05 77 – 35 CB Alpicat Vermell

Victòria del mini de segon any contra l’Alpicat.

El partit va començar amb la màxima igualtat ja que els lleidatans no estaven disposats a deixar escapar-se del marcador als balaguerins i gràcies a algun contraatac van aconseguir només perdre per dos punts. No va ser fins al període 3 que els locals van agafar l’avantatge gràcies a un joc fluid en equip i contraatacs finalitzats amb èxit.

La segona part va anar a millor, destacar el 5è i 6è període que van decantar la balança totalment per donar la victòria als balaguerins. Aquesta segona part va estar marcada per tres aspectes: el joc en equip, la defensa intensa del’1×1 que va permetre robar moltes pilotes, i els contraatacs constants que ens van donar cistelles fàcils.

Cal destacar el bon joc col·lectiu i el gran pas d’alguns jugadors. A seguir treballant!