J16: AAEET Masia del Pla – CB Balaguer

AAEET MASIA DEL PLA 81 – CLUB BÀSQUET BALAGUER A 60

Setzena jornada del campionat sènior masculí de 3na Catalana, on el CB.Balaguer va trencar la bona ratxa de 7 jornades seguides guanyant, en la seva visita a la pista del Masia del Pla de Valls. Els Balaguerins van dominar el inici del partit, arribant amb una màxima diferència a falta d’1 minut del primer període de 7 a 20, però el bon afer tal i com va venir, va desaparèixer. Les constants errades en atac, la falta de concentració en defensa, van propiciar que els visitants anessin cada cop a menys. Tot i així, a la mitja part, el Balaguer guanyava de 4 punts, però a la represa les coses van esdevenir a pitjor, i probablement e van viure els pitjors 20 minuts del Balaguer durant aquesta temporada. El caos va ser tal, que al final la diferència final va ser der -21punts, resultat totalment impensable tal i com venien els de la Noguera en les darreres jornades. Una derrota però, que a de servir per fer autocrítica i mirar endavant, ja que el Balaguer continua 3er, a només dos victòries dels dos llocs d’ascens. El proper partit, vital, contra el líder, el Àguiles però com a local, esperant que el pavelló de Balaguer sigui talismà, i ajudi a aconseguir una importantíssima victòria.