J15: Sant Gervasi – CB Balaguer

temp2013-2014 15 20131106 1268072297

temp2013-2014 15 20131106 1268072297ESCOLA SANT GERVASI 1 57 – C.B.BALAGUER A 47

Els nois de Balaguer viatjaven a Mollet del Vallés amb nombrose baixes en l’equip, un total de 3 baixes importants.

El partit fou des de l’inici dur sota els taulells, amb cert avantatge pels balaguerins, i amb fortes defenses per fora. A la mitja part es va arribar amb un 27 a 28, on deixava tot obert pels dos equips, i grans esperances pels balaguerins que només amb 8 jugadors, estaven plantant cara a la pista dels tercers.

Desprès del descans, el cansament en els jugadors visitants va fer que aquests afluixessin en defensa, i els nois de Mollet van escapar-se de 8 punts, 44 a 36, però en l’últim quart, l’avantatge en el joc interior dels balaguerins, va fer que aquests retallessin fins al 47 a 44 a falta de 4 minuts.

Però en aquest últim tram del partit, els jugadors esgotats, van cedir un parcial de 10 a 2 que fou definitiu.

Tot i la derrota, excel.lent partit del balaguerins, que amb aquesta actitud i esforç, en breu estarem fora de la zona de descens.