J15: CB Balaguer – CEP Vallfogona

temp2013-2014 17 20131106 1235842150

temp2013-2014 17 20131106 1235842150C.B.BALAGUER C 87- C.E.P.VALLFOGONA 38

Partit corresponent a la quinzena jornada de lliga que ens enfrontava al Vallfogona i on podíem assegurar una de les dos places per aconseguir l’ascens a territorial A. Després d’un inici amb moltes errades amb atac i que el marcador indiqués un pírric empat a tres després de cinc minuts vam començar a jugar i vam acabar al parcial amb un 17-5 que deixava clar que els jugadors no volien que el partit se li anés de les mans, el segon quart va mantenir la mateixa tònica i vam marxar al descans amb el matx sentenciat 42-10. Va ser el moment en la resta de partit de provar coses i en el tercer quart s’ha de mencionar (no m’agrada fer-ho però  al ser el rookie…) que el Jordi va ficar 18 punts amb cinc triples consecutius que van fer aixecar la gent de la grada. Cal destacar l’encert en la línia de 6,25 on set dels vuit jugadors van anotar almenys un triple per un total de 15. FELICITATS I ENHORABONA PER TORNAR A SER EQUIP DE TERRITORIAL A, ara nomes queden dos objectius que pas a pas hauríem d’aconseguir.