J15: CB Balaguer – CB Borges Garrigues

CB BALAGUER   68 – 39   CB BORGES GARRIGUES

Victòria contra defensa zonal, victòria de mèrit.

Avui hem tingut que lluitar contra una defensa zonal els 40 minuts de joc, defensa molt tancada i amb defensors molt grans, defensa que en molts moments del partit hem sabut atacar de forma meritòria, fent moure la pilota de forma rapida, penetrant i doblant la pilota si calia, resumin un partit mes que acceptable dels nois del cadet del Balaguer.

Primer quart parcial de 27 – 08, en atac molt encert exterior i una defensa correcta.

Segon quart parcial de 14 – 06, en atac sense tant encert i ajustant millor la defensa.

Mitja part parcial de 41 – 14, partit ben encarat, tot i que calia jugar la resta de minuts la cosa pintava bastant be, corregint alguna coseta i tornem a pista.

Tercer quart parcial de 13 – 15, el marcador de la primera part ens ha fet una mica de mal, ens hem relaxat i parcial perdut.

Quart període parcial de 14 – 10, una mica mes intensos hem recuperat el parcial i el marcador i poca cosa mes.

La setmana que ve contra la Peña Fragatina a casa seva, dissabte a les 11,00 hores.