J14: CN TARREGA – CB BALAGUER

temp2013-2014 5 20131106 1408295573

temp2013-2014 5 20131106 1408295573CN TARREGA 42 – CB BALAGUER 98 A 70

Males sensacions, amb tot, victòria clara

Partit pobre amb tots els sentits, pobre de joc (ni atac ni defensa), pobre d’actitud (potser no calia?), pobre de jugadors (6 amb total). Com porto comentant últimament nomes treballem lo necessari per treure el partit, com també porto comentant no n’hi ha prou si volem ser competitius.

El proper cap de setmana ens toca la final a quatre, casi segur que serà al camp del Sicoris (el primer de la lliga regular), com també porto comentant no hem guanyat res i ara es el moment de demostrar si realment som o no som competitius, pas a pas, primer: semis (amb els Sedis/La Seu) i si passem, la final amb el guanyador del partit Sicoris – Cervera.

El partit com els darrers, llei del mínim esforç, ens passarà factura de cara a la final a quatre? El proper dilluns ho sabrem.

El primer quart parcial de 06-14 favorable, tot i la diferencia, poca actitud i poc esforç.

El segon quart parcial de 05-18 favorable, igual que l’anterior.

Mitja part marcador 11-32 favorable, com es pot mentalitzar un col·lectiu per que treballi mes i mes amb aquestes diferencies?, es clar que costa, tant sols els resultats et donen o et prenen la raó.

Tercer quart parcial de 19-18 desfavorable, aquest marcador es el clar reflex de lo comentat anteriorment.

Quart període parcial de 12-20 favorable, una mica d’amor propi i partit finiquitat.

Be, reserveu-vos unes hores a les vostres agendes afeccionats, amb els vostres ànims i les nostres ganes, que les tenim (tot i la llei del mínim esforç), esperem poder fer-vos “xalar de valent” amb el nostre basquet, si mes no i posarem tot i mes.

FEU BASQUET – VISCA EL BASQUET

No voldria acabar aquesta crònica sense fer una merescuda REFERENCIA als nostres equips femenins, aquest cap de setmana hem tingut dues finals, una ha estat la cara el junior femení guanyant al camp del primer classificat a la lliga regular Cervera fent un partit molt seriós i amb encert de cara a cistella, l’altra ha estat la creu, una llàstima derrota d’un punt, les sèniors territorial no van poder acabar guanyant al camp de Balafia fent també un partit molt seriós i demostrant amb les dos finals que el basquet femení de Balaguer te present i futur, MOLTES FELICITATS A TOTES, ENS EU FET GAUDIR D’UN BON ESPECTACLE.