J14: CLUB BÀSQUET CERVERA – CLUB BÀSQUET BALAGUER A

CLUB BÀSQUET CERVERA 48 – CLUB BÀSQUET BALAGUER A 59

Catorzena jornada del campionat sènior masculí de 3na Catalana, on el CB.Balaguer va tornar a guanyar, i ja van 6 seguides, aquest cop en la seva visita a la pista del C.B.Cervera. Tot i tractar-se d’un rival de la part baixa, el partit no va ser plàcid. Els Balaguerins, van començar concentrats, bé amb defensa i amb ordre en atac, però sense encert, cosa que va fer que el marcador no s’estrenés fins 3 minuts després del seu inici. El control en el rebot al principi i les ràpides i efectives transicions van propiciar una certa diferència en l’electrònic, que tot i no ser gaire gran, donava una certa avantatge al Balaguer, arribant a la mitja part amb 8 punts de diferència. A la represa, el Balaguer va seguir fort, on ja en l’inici del darrer quart, dominava per 21 punts de diferència. Una diferència, que no va servir, perquè un parcial de 2 a 13, va ficar de nou al partit al Cervera a falta de 4 minuts. Tot i així, en aquell moment, el Balaguer va pujar de nou el to defensiu, i finalment, es va endur una victòria, que el situen en solitari en la 3era posició en la lliga, a només 1 victòria dels primers dos classificats.