J14: CLÍNICA DENTAL BALAGUER B – CB CERVERA MOBEL LINEA

equips temporada 2012 2013 11 20121014 1416930299

Inaugurem la segona volta contra un dels equips cuers de la classificació, i com sempre que juguem contra un rival mes fluix ens adaptem al seu ritme de joc. Els dos primers quarts van ser un continu degoteig d’errades en marcatges defensius, constants desajustaments zonals i atacs amb pèrdues de pilota encara que per major qualitat dels nostres jugadors les diferencies eren menors. A mitjans del segon període el Cervera es va posar sis amunt al marcador i aquí va ser quant els jugadors del Balaguer van veure que no podien seguir d’aquesta manera i es van ficar les piles i acabaren el quart aconseguint un parcial de 13-0 el qual ens portava al descans guanyant de set punts. Ja en els dos últims quarts la cosa va anar pel seu lògic caudal i l’enfonsament físic de l’equip visitant va permetre un parcial global del segon temps de 38-14. Així doncs partit sense molta historia aconseguint una nova victòria igualant la marca de tota la temporada anterior.