J14: CB Tremp – CB Balaguer

CB Tremp 39 – 50 CB Balaguer B

El sènior B es jugava en un partit ser o no ser a la final a quatre del cap de setmana vinent, i no ho va tenir gens fàcil, davant seu el Tremp va plantejar des del minut u una zona que no trauria en tot el partit.

L’evolució del partit va anar marcada per l’escletxa que les balaguerines van obrir a l’inici de partit, sempre per davant en el marcador i portant la iniciativa en el joc, amb una defensa excel·lent i el cap fred en atac es va arribar al descans set punts per sobre. La tònica del partit va seguir igual, el Tremp, gràcies a l’encert exterior va aconseguir dos parcials de 8-0 però l’equip va respondre molt bé i no va donar opcions al rival responent a aquests amb una gran defensa i una bona lectura de les opcions d’atac.

Finalment 39-50 i molt bones sensacions de cara la final a 4, ja que en el partit l’equip va anar de menys a més i la confiança ha de ser màxima per poder donar la sorpresa.