J14: CB Balaguer – CB Cappont

Natural Optics Cb Balaguer 71 – 19 Tallers Biosca CB Cappont

Bon partit dels infantils que van fer un gran esforç físic per compensar les baixes. Els infantils del club arribaven al encontre amb molt dubtes desprès d’un mal partit contra Maristes i les important baixes, però conscients de la importància del partit ja que era l’últim abans de la final a 4. Per tot això els infantils van sortir a pista molt concentrats i concedint molt poques opcions al rival finalitzant la primera part amb un 40-9.

En la segona part els locals no van afluixar i amb un últim parcial de 31-3 van tancar el marcador. La nota positiva del partit va ser la intensitat defensiva i l’encert des de la línia de 3 punts.

D’aquesta manera els infantils acaben la segona fase regular com a segons i es classifiquen per la final a 4, una segona fase marcada per les baixes i l’adaptació de l’equip, els nois arriben a la final amb moltes ganes i segur que s’hi deixaran la pell. Us esperem a tots la setmana que ve al pavelló de Pardinyes!