j14: CB Balaguer’99 B – CE Borges Groc

temp2013-2014 6 20131106 1210871923

temp2013-2014 6 20131106 1210871923CB Balaguer’99 B 63 – CE Borges Groc 13

Últim partit de la temporada sense cap efecte de cara a la classificació i amb l’equip sencer per primer cop des de feia molt de temps.

Primer quart relaxat en defensa, ocupant-nos només de la part ofensiva, això sí, amb un bon joc de conceptes aprofitant la debilitat de la defensa rival. Al 2n quart més del mateix, massa relaxats en defensa, però augmentant les distàncies al marcador, tot i així amb un ritme de joc més baix que el dels 1rs 10 minuts.

A la 2a part sortim molt més ficats, aplicant alguna variació en defensa per intentar aumentar la tensió; fruit d’això, parcial de 20-0 en 5 minuts, amb l’equip molt més ficat en defensar bé, i la majoria de cistelles les treiem de contraatac.

Marcador tancat doncs a mig 3r quart, amb un joc amb altibaixos de ritme en els 15 minuts restants de partit i amb alguna jugada d’espectacle per part dels locals per satisfer als presents en la graderia.