J14: C.B. BALAGUER 66 – 32 C.B. BELLPUIG

C.B. BALAGUER 66 – 32 C.B. BELLPUIG

Última jornada de la primera fase de la lliga. Dissabte passat, al Municipal de Balaguer, el junior femení del club enfrontava el seu darrer partit de la primera fase contra un rival de la part alta, el C.B.Bellpuig.

Durant la primera meitat, el marcador va ser igualat per tots dos equips; fins a tal punt que s’arrivaba ala descansa amb un marcador de 30-21 decantat per les balaguerines.

Pel que fa l’atac, l’equip es va nodrir de contraatacs que van facilitar anotar cistelles amb facilitat. En atac estàtic, la possibilitat de trobar bones opcions es reduïa davant una zona molt tancada que dificultava l’atac a l’equip; va haver-hi moments amb una bona circulació de pilota que van permetre un bon atac col.lectiu amb finalització encertada.

Pel que fa la defensa, durant la primera meitat va fallar algun balanç defensiu. Pel que fa la segona meitat, la bona intensitat defensiva va permetre a l’equip recuperar moltes pilotes i deixar al rival amb 11 punts anotats en la segona part.

Finalitzada doncs aquesta primera fase de la lliga regular, la propera jornada comença la segona fase on el C.B.Balaguer es desplaçarà el proper diumenge dia 5 al camp del C.B.Bellpuig.