J14(2F): Pifarre CB Bellpuig – Natural Optics Balaguer

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1331153167

Rebot – Tirs lliures – Concentració

Tot i ser el partit diumenge al mati i desprès d’un dissabte de fira no han anat tant malament les coses, fins hi tot amb una mica d’encert al tirs lliures (6 de 20) podíem haver lluitat per la victòria al camp del líder. L’últim quart hem fet 4 tirs lliures de 14 tirats.

El tema del rebot es preocupant, tanta sort que en aquestes categories et prenen el rebot una i un altra vegada i no fan cistella a la primera es necessita molts cops dos i tres intents, això es per ambdues parts, reitero el tema del rebot al nostre equip es MOLT preocupant.

Molts cops es falta de concentració tant agafar el rebot com convertir els tirs lliures.

Una mica amb la lliçó apressa del partit de casa, els hem plantejat un partit amb diferents zones, pressionats, sense pressionar, a dalt, mes baixa, al mig del camp, be tot això, almenys ens ha fet estar una mica dins del partit a nosaltres i a ells, llàstima de la concentració en defensa en algun moment puntual que ha fet que ens endollessin triples amb massa facilitat.

El primer parcial, dolent pel Balaguer, 22-12 favorable al Bellpuig, poca concentració, no ens sortia res, ni pressió, ni defensa, ni atac, res de res.

Segon període, parcial de 15-14 Bellpuig, les coses s’han igualat una mica, estàvem mes ficats al partit.

Mitja part, parcial de 37-26 Bellpuig, difícil però no impossible, comentem el tema defensa i sobre tot el rebot, no en pillem ni un, els donem masses segones i terceres oportunitats de castigar-nos amb cistelles fàcils. Un crit d’ànims i a la pista.

Tercer període, parcial de 16-09 Bellpuig, poc de tot, molt poc de tot.

Cal dir que els nois de Bellpuig ens han fet tot el partit zona 1-3-1 al igual que el partit a casa, amb la diferencia que avui quant els hem agafat el to els hem superat com hem volgut.

Quart període, parcial de 06-16 Balaguer, aquest quart lo comentat anteriorment els hem superat com hem volgut, amb una mica d’encert als tirs lliures (4 transformats de 14 tirats) i arribem al final amb opcions de sorprendre a tot un líder de la nostra categoria.

Be, tot i la derrota ens hem beneficiat de la victòria de Maristes al camp de Calaf i aquest dissabte tenim partit de play of contra el líder de l’altre grup el Cappont, oponent complicat,  els dos equips no ens hem enfrontat durant la temporada però alguna cosa han de tenir i fer per ser el líder del grup mes fort.

Si no canvia aquest dissabte a les 9,30 hores al pavelló d’Inpacsa CADET BALAGUER contra CADET CAPPONT, eliminatòria a doble partit, anem a gaudir com a minin de dos partits mes, si passem (que podem) la cosa continua.

Podem i ho demostrarem, almenys segur que ho intentarem, no hi falteu.