J13: Restaurant Can Pere Balaguer A – BF VILADECANS

equips temporada 2012 2013 12 20121014 1443741718

Després d’un bon treball durant les vacances de Nadal res no em feia pensar el partit que vàrem disputar el passat dissabte al municipal. El rival, el Viladecans C, de la part baixa de la classificació, va mostrar-se un equip molt treballador, constant i intens durant els 40 minuts de joc. Després d’un 1r quart dominat per les nostres jugadores, 23-17, al segon període tot va canviar i un parcial de 15 a 29 en els següents 2 quarts va deixar al CB Balaguer amb un desavantatge de 10 punts a l’inici de l’últim període. Infinitat de pilotes perdudes, males lectures ofensives, mala defensa de l’1c1 … va ser la tònica d’aquests 20 minuts. Al darrer quart, vàrem aconseguir capgirar el marcador i empatar el partit a 52 però el cara i creu final va ser pel Viladecans, que es va emportar la victòria de forma merescuda.

Com a equip ens toca reflexionar, i entendre que l’actitud i el treball de l’últim quart és el camí que cal seguir. Com a entrenador, he d’intentar solucionar el mal atac contra zona que vàrem realitzar, la necessitat  que la banqueta estigui més posada al partit en els moments difícils, entre moltes altres coses en les que no vaig dirigir un bon partit.