J13: Electricidad Herrera Binéfar – Natural Optics C. B. Balaguer

temp2013-2014 8 20131106 2089792736

temp2013-2014 8 20131106 2089792736Electricidad Herrera Binéfar 66 – Natural Optics C. B. Balaguer 53

L’infantil femení del C. B. Balaguer sumava, el passat dissabte al matí, la seva tercera derrota al campionat territorial, davant el líder del grup, el Binéfar.

El partit es preveia molt complicat i l’objectiu principal era competir al màxim contra el rival més fort de la lliga, fet que es va aconseguir.

L’inici del matx fou força dolent per part de les nostres infantils, vam sortir poc ficades i ens vam veure superades per un equip local que ben aviat va saber aprofitar la superioritat física que li va ajudar a anotar amb facilitat. Una petita reacció abans del descans va permetre que la diferència al marcador no fos tan àmplia, perdíem de 6 punts.

Després de la mitja part, els períodes restants van ser força igualats, el Binéfar seguia aprofitant la seva eficiència del joc a passar i tallar i les balaguerines intentaven córrer al contraatac. Només uns mals minuts a l’últim període i els problemes per cúmul de faltes durant tot el partit, van permetre que les locals eixamplessin la diferència al marcador, acabant amb un resultat de 66 – 53.

Derrota esperada, que ha de deixar l’equip amb les bones sensacions d’haver competit contra un rival molt fort, que tant de bò ens tornem a trobar a la final a quatre.