J13: CN Tàrrega B – CB Balaguer

temp2013-2014 14 20131106 1903027032

temp2013-2014 14 20131106 1903027032CN Tàrrega B 50 – CB Balaguer 59

Partit molt igualat al primer quart (11-11) amb un Tàrrega que va lluitar fins al final sense perdre l’esperança i va posar molt difícil la victòria d eles balaguerines. En el segon quart, degut a les poques jugadores visitants i les excessives faltes es van posar en zona, lo qual va permetre que les balaguerines s’anessin distanciant en el marcador, ja que les locals els hi va costar atacar la zona. (10-17 i 7-13). El Balaguer entra al quart quart amb una diferència de 13 punts a favor, quan quedaven 3 minuts per acabar el partit, mantenint una diferència de 20 punts, es van quedar quatre jugadores a pista, degut a les faltes. La locals van aprofitar per disminuir la diferència en el resultat final (22-18)