J13: CB Cervera – CB Balaguer

CB Cervera Mobel Linea 38 – 81 Gamma Farré CB Balaguer

Penúltima jornada de lliga i còmoda victòria tot i les nombroses baixes. El partit va començar amb clara dominància per la nostra part, amb un 6-18 als 10 minuts ajudats en gran part pel desencert del Cervera des del tir lliure. El 2n quart va ser el de l’absència de les defenses, i un i altre equip van poder anotar amb facilitat, tot i que el Balaguer es permetia marxar a la mitja part amb 22 punts d’avantatge.

Els de la Segarra notaven l’absència del seu principial jugador, i amb un domini del rebot visitant, permetia córrer fàcilment al contratac i finalitzar amb comoditat. La tònica va continuar fins al final del partit, on en els últims 5 minuts es va registrar un parcial de 2-18 per acabar de retocar el marcador.

Aquesta setmana intentarem tancar la temporada amb una victòria i bon joc davant del Bellpuig.