J13: CB Balaguer – CB Pardinyes

CB BALAGUER   79 – 67   FLOR DE VIMBODI – CB PARDINYES NEGRE – LLEIDA

Bona actitud defensiva, millorant en atac, victòria merescuda.

Victoria que si em permeteu  la dedicarem al nostre company “PEPITO”.

En aquest partit hem tornat a ser un equip, jugant amb equip i fent pinya des de la banqueta, que per cert avui estava arrebossar, feia una sèrie de partits que per unes causes o per unes altres no podíem ser dotze jugadors (avui fins i tot érem 13, tant sols ens ha faltat el Marc que el tenim lesionat).

A l’inici del partit ja s’ha vist quelcom diferent, dinamisme, ganes, agressivitat en defensa, corrent en atac, rodant pilota, en definitiva fent el que sabem fer, jugant a basquet, per tant moltes felicitats per la victòria nois. Quant toca felicitar es felicita i quant toca esbroncar, s’esbronca.

Bona sortida i parcial de 22-17 al primer quart, tal com he comentat fent el que sabem fer i corrent, el resultat és el que és.

Segon període parcial de 14-19 en aquest quart algunes llacunes en defensa i algunes precipitacions en atac, ens ha penalitzat al marcador.

Tot per arribar a la mitja part amb el marcador empatat 36-36, però com he comentat alguna cosa diferent es veia a la pista, “xerradeta” per aclarir algun concepte i corregir algunes cosetes i tornem a pista.

Tercer període parcial de 25-17, les ganes de guanyar, el sacrifici en defensa i les bones opcions en atac ens han permès posar-nos per davant al marcador.

Quart període parcial de 18-14, mes o menys igual que l’anterior.

Fent les coses be competim i tenim opcions de guanyar i avui n’ha estat un clar exemple. Cal dir també que hem fet molts punts i molt repartits, hem estat solidaris amb els companys, això es basquet.

La setmana que ve, Pardinyes Groc (el primer de la classificació) el diumenge a casa seva a les 16,00 hores.