J13: CB Balafia – CB Balaguer

CB Balafia 55 – 52 CB Balaguer

Penúltima jornada de lliga que enfrontava al Balafia i al Balaguer. Al primer quart els visitants van imposar un ritme alt de partit amb un rival local molt erràtic, cosa que va permetre deixar una diferència de 6 punts a favor del Balaguer al primer quart (13-19). Pel que fa al segon, la defensa d’ambdós equips es va endurir, i així ho reflexa el marcador (6-13). Els de la Noguera marxaven al descans amb una renta de 12 punts.

Al tercer quart va haver-hi un gir al ritme del partit. Ara eren els locals qui l’imposaven i els visitants en jugaven sense. El CB Balafia va retallar 8 punts en aquest període.

A l’últim, imatge calcada del tercer. A falta de 8 segons el partit estava en taules, però un triple en un molt bon moment va deixar sense opcions al CB Balaguer.

Derrota important de cara a la classificació.