J13(2F): CB Balaguer – Borges Garrigues

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1331153167

I LA DEFENSA ?

Recordar que aquest equip, el Borges, a casa seva ens va fer 25 punts, avui 57 punts, no tenim perdó, lo comentat l’altre dia “una flor no fa estiu”. A casa seva els vam tancar el marcador 25-76, avui amb quasi 100 punts no hem pogut tancar el marcador (no era el nostre objectiu. Si era el nostre objectiu fer una bona defensa). Hi ha una cosa en basquet que en diuen DEFENSA (cosa dura, cal treballarrrrrrrr) i que no ha existit avui al pavelló de Balaguer.

Be, cal dir a favor dels cadets del Balaguer que avui el senyor jutge de torn, l’àrbitre, ens ha descentrat totalment (ha xiulat tots els contactes fins i tot el mes minin) des de el primer minut de joc. Nosaltres fèiem una de les nostres pressions molt a dalt i estàvem mes pendents de l’àrbitre que de la defensa, el canvi de pressió ha afavorit els nostres objectius, menys personals i una mica mes d’actitud defensiva.

Mes coses hem fet 94 punts i hem anotat tots els jugadors punts, tots menys el Marc Camacho que el tenim lesionat.

Comencem el partit amb un primer quart massa equilibrat per la diferencia que avui existeix entre els dos equips, parcial de 25-20 favorable, el Borges ens ha fet cistelles molt fàcils la nostra defensa en l’atac estàtic del Borges ha estat “sublim” , llògicament tot el contrari era un colador.

El segon període i amb el canvi de pressió la cosa ha canviat, el parcial ha estat de 23-12 favorable, el Borges treballant les seves coses.

Mitja part parcial de 48-32, partit encarrilat. Avui “bronca”, tots una mica capcots, els jugadors han vist que tot i el marcador la cosa no funcionava, no anava com nosaltres havíem plantejat el partit, comentem el rigor arbitral davant la nostra pressió alta, som conscients de que posem les mans.

Tercer període parcial de 22-19, la nostra pressió a dalt avui no funcionava, i la nostra defensa en atac estàtic del contrari era un colador.

Quart i últim període parcial de 24-06, l’endarreriment de la nostra pressió a propiciat aquest parcial tant favorable, quasi no ha fet falta la defensa en atac estàtic, els tallàvem la pilota o ens la regalaven fruit de la pressió.

Comentar que tenim que millorar i molt el tema dels tirs lliures, avui 17/36 per tant 19 tirs lliures fallats, massa.

Be, la setmana pròxima contra el líder a casa seva el diumenge a les 12,30 hores, partit difícil però no impossible, intentarem sorprendre’ls.