J12: SA Súria – CB Balaguer

temp2013-2014 15 20131106 1268072297

temp2013-2014 15 20131106 1268072297REMACAT SA SURIA 80 – C.B.BALAGUER A 74

Els nois de Balaguer viatjaven a Súria amb l’obligació de guanyar a un rival directe.

La primera meitat fou de constants alternances, amb un clar protagonista, el jugador local Barrera, que feia i desfeia com volia, tot i la forta pressió defensiva a la qual el va sotmetre el Balaguer, coneixedor del seu potencial. Al descans es va arribar amb un alentador 30 a 35 pels nois de Balaguer.

A la represa, l’encert des de la línia de 6’25 dels balaguerins, va fer que juguessin els seus millors minuts del partit, i agafessin una petita diferència de 12 punts en el minut 4 del tercer període; però els locals van canviar de defensa, i van reaccionar posant-se un punt per davant a la fi del tercer.

Tot i la igualtat que feia preveure un final ajustat, això no va ser així, ja que a falta de 44 segons per la fi del partit, amb un marcador de 75 a 74, amb tot obert, els arbitres van assenyalar dues faltes antiesportives inexistents quasi seguides, que donaven al conjunt local, 2 tirs lliures i possessió de pilota en les dues accions, fet que ja va decidir del tot el partit.

Gran partit dels nois de Balaguer, que davant d’una situació com la viscuda aquest diumenge, de total ineficàcia, mala pràctica i mala fe, per part dels arbitres del partit, no hi poden fer res, ja que només ens val el joc per guanyar, no les decisions arbitrals, que massa sovint, per desgràcia, desvirtuen els 39 minuts d’un gran partit per part dels dos equips.