J12: EL PARADOR CB BELL-LLOC – CB BALAGUER B

EL PARADOR CB BELL-LLOC 67 – 48 CB BALAGUER B

Molt millor, amb tot i això el físic ens penalitza molt, massa.

Bona actitud durant tot el partit, el físic sobre tot i algunes precipitacions en atac mes algunes pèrdues de pilota no forçades i algunes defenses no prou ajustades sobre tot en el tir exterior han estat les causes d’una derrota que si be ha estat clara no ha estat dolorosa.

Primer període amb un parcial de 13-17 favorable al Balaguer, ha estat espectacular, els hem esborrat de la pista. Llàstima que els partits durin 40 minuts.

Segon període amb un parcial de 26-09 aquí el físic, els canvis i les pèrdues de pilota no forçades mes el tir exterior mal defensat, ens han fet molt de mal.

Mitja part parcial de 39-26, per lo que s’ha vist al terreny de joc diria que massa gran la diferencia del marcador, comentem quatre coses i tornem a pista.

Tercer període parcial de 09-13 sortim concentrats i ens endúiem el quart fen moltes coses i ben fetes.

Quart període parcial de 19-09 sense físic poca cosa s’ha pogut fer mes, per tant derrota clara però ni molt menys victòria fàcil del primer classificat de la lliga.

La setmana que ve Fraga, tercer classificat de dalt contra tercer classificat de baix, ens separarem mes ho ens aproparem mes ? dissabte a partir de les 16,30 hores al pavelló d’Inpacsa sabrem la resposta. Siguem positius i confiem en la victòria.

Tot i la millora, el Bell-lloc ha estat millor que nosaltres per tant sols resta felicitar-los per la victòria.