J12: CB Mollerussa – CB Balaguer

temp2013-2014 11 20131106 1130831253

temp2013-2014 11 20131106 1130831253CB Mollerussa 45 – CB Balaguer 64

La jornada 12 va portar una nova victòria als júniors del club en un partit per oblidar.

El Balaguer va sortir amb la fam que es respirava al vestidor i va fer un parcial de sortida de 5-21 que va tancar el partit, ja al final del primer quart en dos accions consecutives van patir dues lesions de dos jugadors interiors, Pol Salmeron i Stelean Razvan que van provocar desconcert als visitants que van veure com els locals s’apropaven en el marcador en el segon quart.

En la segona part i amb més calma van focalitzar l’atenció en l’objectiu del partit donant una mostra del caràcter que tenen i no van permetre que el Mollerussa es poses al partit.

Felicitats a l’equip  per donar la cara en un moment difícil i també volem donar ànims als lesionats i desitjar-los una ràpida recuperació.