J12: CB BORGES VERD A – CB BALAGUER

temp2013-2014 5 20131106 1408295573

temp2013-2014 5 20131106 1408295573CB BORGES VERD A 54   CB BALAGUER 84

Amb el mínim esforç

Partit avorrit, molt avorrit. Tant sols hem treballat els cinc minuts finals del tercer període, hem passat de tenir el marcador 39-39 minut 25 de partit a tenir el marcador 40-55 al final del període, la resta per oblidar.

Tant el primer quart amb un parcial de 12-13 com el segon quart amb un parcial de 14-16 han estat calcats, un equip el Borges corrent i treballant i l’altre el Balaguer a veure-les venir, tant sols la diferencia tècnica entre els dos conjunts ha fet que a la mitja part el marcador fos 26-29 favorable.

A la mitja part poc a comentar, els jugadors han vist el que us he comentat i han posat fil a l’agulla, o això semblava, ja que l’inicií del tercer quart ha estat pitjor que els primers 20 minuts, al final del quart tal com he comentat ens hem posat a treballar en defensa i hem trencat el partit, al final del període parcial de 14-26.

El quart període amb un parcial de 14-29 ha estat molt fàcil.

Be, aquest cap de setmana que ve, festa, Setmana Santa, temps de panadons i “mones”, ull amb abusar de les dues coses.

Queda dos partits, Balafia a casa i Tàrrega a fora, després la final a quatre, si volen competir tenim que treballar els 40 minuts, si no, som molt vulnerables, per tant reflexionem.