J12: C.B. BALAGUER 54 – DI MARCO CB BINEFAR 49

C.B. BALAGUER 54 – DI MARCO CB BINEFAR 49

En la darrere jornada, el junior femení del C.B.Balaguer, rebia el CB Binefar; un rival que a priori sempre és complicat i amb el que es va competir fins al final.

El primer quart es va decantar a favor de l’equip rival amb un 8-11 a l’electrònic. Les balaguerines es trobaven amb un atac poc fluid i amb problemes defensius per aturar el joc d’ 1c1. L’equip, conscient que no estava fent el seu millor joc, va millorar l’ intensitat defensiva i aquest fet els va permetre sortir al contraatac i anotar amb facilitat. La bona feina en els darrers minuts del segon quart,varen permetre remuntar 11 punts a sota marxant al descans amb un empat a 29 al marcador.

Pel que fa la segona meitat del partit, hi va haver moments on el joc per part de les balaguerines va estar marcat pel bon joc col.lectiu que culminava amb poc encert, una bona intensitat defensiva i bones sortides al contraatac. Per contra, van haver-hi estones on el joc tornava a ser poc fluid i dificultós pel que fa la defensa. L’equip, però, va saber remuntar marcadors adversos i treure endavant el partit.

En la propera jornada, el junior femení del C.B.Balaguer, es desplaça el dissabte 18 al camp del C.B.Tremp.