J12: A.E.CLARET – CLUB BÀSQUET BALAGUER A

A.E.CLARET 79 – CLUB BÀSQUET BALAGUER A 83

Dotzena jornada del campionat sènior masculí de 3na Catalana, on el CB.Balaguer va tornar a guanyar i va tornar a fer-ho a domicili, contra un rival de la part alta, en un complicat partit. I és que, jugar a fora mai és fàcil, menys ho és contra un equip que s’ha mostrat molt fort a casa com és el Claret. El partit va ser molt igualat en tot moment, tal i com demostra sobretot el desenllaç final, una victòria en al segona pròrroga. Tot i així, partit travat pel Balaguer, on no va estar tant encertat des de la línia de 6.25 com en jornades anteriors, i això va pesar força durant tot l’encontre. Fins i tot, a falta de 3 minut per acabar, els de la Noguera perdien per 11 punts de diferència, 64 a 53, però una forta defensa acompanyada d’un gran esperit de sacrifici, va propiciar la remuntada final, que fins i tot, es va tenir la cistella de la victòria a falta de pocs segons. No va poder ser, i la primera de les pròrrogues va arribar. Una pròrroga amb pocs punts, i amb un final similar, cistella de la victòria que no va poder ser, i segona i definitiva pròrroga, on a aquí sí que el Balaguer va sentenciar una treballadíssima victòria que el situa encara més, en els llocs capdavanters de la lliga.