J12(2F): CB Balafia – Natural Òptics Balaguer

ResultatBalàfia

CB Balàfia AVV 71

Natural Òptics Balaguer 68

Crònica

Partit molt irregular dels nostres jugadors, amb un molt bon primer i últim període, i amb 6 períodes intermitjos molt fluixos.

El partit va començar molt igualat, amb 11-12 els primers 5 minuts, amb tots dos equips molt ficats al partit, amb un ritme molt alt de joc per les dues bandes. El partit va continuar molt igualat, però amb la sensació de que el Balàfia ho donava tot a cada pilota, i de que el Balaguer es conformava amb el que feia, que era el just per mantenir-se al partit, i això va donar ales als locals que van anar accelerant progressivament el ritme del partit i portant-lo al seu terreny, mentre que nosaltres cada cop afluixàvem més.

La gran desfeta arriba al 7è període, on el parcial és de 16-7 pels locals i situa el marcador en un 58-70 amb només 5 minuts per jugar-se. Va ser llavors, amb el Balàfia amb la ment situada en el basket-average quan els visitants van voler refer el que no s’havia fet en els anteriors 35 minuts, i van aconseguir robar moltes pilotes per igualar el partit. A falta de 20 segons, marcador 70-68 els locals disposen de dos tirs lliures, ficant el primer i errant el segon, però el rebot va tornar a ser per ells; dos tirs lliures més que fallen, però el rebot balaguerí no va servir per anotar l’última cistella que hagués forçat la pròrroga.