J11: CE Maristes Montserrat – Bonet Cars CB Balaguer

CE Maristes Montserrat 51 – 40 Bonet Cars CB Balaguer

Derrota del CB Balaguer a la pista del líder imbatut que trencava una ratxa de quatre jornades sense perdre. Les de la Noguera van sortir molt posades a pista, aconseguint manar en l’electrònic els primers minuts de partit, i controlant la situació i el tempo del partit, imposant el seu ritme i marcades per una bona defensa. De mica en mica, amb el pas dels minuts la fatiga va anar augmentant i el Maristes retallava i es posava per davant en el marcador, 20-26 al descans, amb tot per decidir.

A la represa el Maristes va plantar la zona, que ja no trauria en tot el partit, i la permissivitat arbitral en els contactes en pilotes a prop de cistella feien de la zona un mur impenetrable, el Balaguer va seguir treballant en defensa, però la fatiga va tornar a aparèixer i la distància de les de Lleida es va tornar insalvable. Un partit que ens deixa en mal gust de boca pel que fa el resultat, però que dóna forces i ens fa creure en una segona volta molt millor.

Estic segur que seguirem treballant per superar-nos a nosaltres mateixes com portem fent aquestes últimes setmanes.