J11: CB Balaguer – CN Tàrrega

Gamma Farré CB Balaguer 54 – 62 CN Tàrrega

Derrota en un partit clau per les aspiracions de l’equip per arribar a la final a 4. L’equip va començar fluix un cop més, permetent que el Tàrrega agafés un avantatge que seria clau la resta del partit, gràcies a una defensa zonal 2-3 que va mantenir durant tota la 1a part i que es va resistir molt en els primers 10 minuts. Al segon quart els nostres van acostumar-se a la zona i vam poder anotar amb facilitat, però al darrera continuavem tenint problemes per aturar als visitants.

Segona part amb l’equip més ficat, les defenses alternants funcionen, i el Tàrrega passa a defensar individual, on aconseguir continuar anotant. Entrem a l’últim quart amb empat a 42. Aquest últim quart continua molt igualat, i entrem als últims 3 minuts amb 51-51 al marcador; en 2 minuts l’equip visitant aconsegueix 3 triples consecutius per matar el partit. En l’últim segon un triple dels locals permet al menys aconseguir l’average, tot i que està complicat l’accés a la final a 4, doncs deixem de dependre de nosaltres mateixos.