J11: CB Balaguer – CEP Pallejà

J11: CB Balaguer – CEP Pallejà

 CB BALAGUER  62   –  CEB PALLEJÀ  52   

 

Desena victòria del sènior femení A al campionat de Catalunya de segona categoria. Partit de màxima igualtat durant els 40 minuts. El CEB Pallejà va plantejar una tancada zona 2-3 que va mantenir sempre ja que el desencert ofensiu de les locals permetia a les visitants estar sempre dintre del partit a petites diferències en l’electrònic…

Les noies del CB Balaguer, malgrat marcar el ritme i el control del partit mai van obtenir diferències àmplies al marcador.

El darrer període,  la sort va canviar i l’equip va encistellar tot el que havia anat fallant durant el partit i va aconseguir un petit parcial que el permetia aconseguir una nova victòria.

L’equip està patint una tremenda plaga de lesions, algunes d’elles de llarga duració, però la força del grup és la que ens ha de permetre superar aquests moments d’extrema dificultat.

El proper dissabte visitem la pista del gran favorit a l’ascens, el Sedis. No tenim res a perdre, anirem amb una plantilla curta i plagada de lesions…però amb tota la il·lusió del món per treballar i competir fins l’últim segon de partit.

 


N.

Jugador/a

Punts

N.

Jugador/a

Punts

 

 

Bastida

23

5

Bernabe

5

 

 

Fernandez

4

9

Marne

0

 

 

Pamies

0

10

Luis

4

 

 

Baro

0

11

Moreno

13

 

 

Martin

0

12

Brio

2

 

 

Rubi

5

13

Moreno

14

 

 

Ribolleda

12

14

Baldio

3

 

 

Claret

0

19

Cano

0

 

 

Mestres

0

21

Rojano

0

 

 

Bondia

0

25

Fernandez

10

 

 

Tiffon

11

 

 

 

 

 

Paniagua

7

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three × 5 =