J11: CB ALTA RIBAGORÇA – CB BALAGUER

CB ALTA RIBAGORÇA 63

CB BALAGUER 72

Crònica

Partit molt seriós del júnior masculí davant un rival directe en la lluita per entrar a la final a 4 de la categoria.Després d’un primer quart liderat per l’equip local, un espectacular 12 a 26 al segon periodes ens donava una avantatge de 9 punts al descans.

A la repressa l’equip aconseguia aguantar les envestides de l’equip local recolzat per un públic que donava molt ambient al polisportiu ribagorçà.

Malgrat tot un últim intent de l’equip de Pont de Suert per col·locar-se al partit va estar apunt de sorprendre el nostre equip que a falta de 2 minuts encaixa un parcial de 9 a 0 que ens col·locava solament 1 punt per davant en l’electrònic. Després d’un temps mort i de molta disciplina tàctica vàrem jugar molt bé els final de l’encontre per guanyar per 63 a 72.

Cal destacar la defensa zonal plantejada per l’Alta Robagorça que aquesta vegada va estar força ben atacada pels nostres amb bon encert exterior.