J11: BAC Agramunt – Natural Òptics CB Balaguer

BAC Agramunt  49 – 54 Natural Òptics CB Balaguer

Partit a casa de les segones on es preveia un partit intens i on sabíem que no ens podíem desconnectar en cap moment si volíem guanyar el partit. Les noies van sortir molt motivades i amb una defensa molt activa que va ficar a les locals nervioses i les va fer perdre moltes pilotes que es van convertir en punts fàcils per al Balaguer, així acabàvem el quart 4-13 a favor. Però, les locals van despertar en un segon quart molt dur i on vam tenir molts problemes atacant la seva defensa, ja que jugaven molt tancades, però, tot i això, no vam baixar el ritme en la pressió i vam aguantar la diferencia. En els 10 minuts següents vam tornar a donar el millor de nosaltres i vam ficar encara més diferencia en el marcador, les noies mostraven una gran actitud a pesar del  joc agressiu del equip contrincant i vèiem com el partit es decantava cap al nostre costat, però no ens vam confiar i vam seguir lluitant en un últim quart que no reflexa el joc que vam fer amb el resultat d’aquest, vam seguir jugant a un gran nivell, però ens vam veure afectats per les diverses baixes que vam sofrir als últims minuts de partit on les locals van aprofitar per retallar el marcador, tot i això, vam acabar guanyant el partit sense haver baixat la intensitat en cap moment del partit, el que va ser la clau essencial de la victòria.

Hem trencat un sèrie de partits en que ens mostràvem molt irregulars, i ens han fet sentir als entrenadors molt orgullosos d’aquest equip que va demostrar que, quan vol ho pot tot!

Estem molt contents de l’evolució en l’actitud i el joc que van demostrar al partit, seguirem creixent i passant-nos-ho bé amb l’esport que ens uneix!