J11 (2F): NATURAL ÒPTICS BALAGUER – SICORIS

Sícoris

Natural Optics CB Balaguer 29

Sícoris 79

Crònica

De nou fluix partit dels jugadors del Balaguer, que tot i les nombroses baixes pel partit no es poden excusar per l’actitud mostrada (no tots per sort). El partit es va iniciar amb un 5-8 en els primers 4 minuts que podien fer pensar que el Sícoris trobaria més dificultats que al partit d’anada, però no va ser així, acabant 12-28 als deu minuts de joc, amb els locals ficant poca oposició a la defensa de 2×1 que feien els de Lleida.

A la represa encara la passivitat va augmentar, pocs jugadors corrien, lluitaven les pilotes o al menys tenien ganes de demostrar alguna cosa quan tenien la pilota a les mans; així doncs el parcial d’aquests deu minuts va ser de 7-33.

La resta del partit va seguir la mateixa tònica, però afegint que els jugadors del Sícoris van voler “exhibir-se” intentant passes complicats i mostrant a més mals modals envers l’esportivitat dels nostres jugadors i amb queixes reiterades a l’àrbitre.

Dels nostres jugadors, m’agradaria mostrar especial reconeixement a l’esforç del Florin, l’Arnau i al Xavier Jiménez, que no només en aquest partit, sinó de forma habitual, lluiten contínuament en qualsevol partit i en qualsevol circumstància, un exemple per la resta de companys en aquest sentit.