J10: NATURAL OPTICS CB. BALAGUER 40-39 C.E. MARISTES MONTSERRAT

NATURAL OPTICS CB. BALAGUER  40-39 C.E. MARISTES MONTSERRAT

10a jornada de lliga

El CB Balaguer aconsegueix la seva quarta victòria consecutiva i acaba així la 1a fase de la competició de lliga regular.

Aquest cop els balaguerins van guanyar a un difícil Maristes, que tot i dominar durant tot el partit, els lleidatans van forçar la pròrroga desprès d’un parcial de 0-12 als últims minuts.

La pròrroga va ser molt emocionant i disputada pels dos equips on els nervis i les precipitacions eren constants. Al final, una falta in extremis a favor dels balaguerins, quan el marcador era de 39-39, i ja no quedava més temps de la pròrroga, va permetre dos tirs lliures per guanyar el partit. Així va ser com el Balaguer va acabar guanyant 40-39 un partit que feia justícia al treball fet pels balaguerins durant tot el partit.