J10: Gamma Farré CB Balaguer – CB Torrefarrera

Gamma Farré CB Balaguer 158 – CB Torrefarrera 19

Partit amb poca sorpresa vist el resultat del partit d’anada, el Torrefarrera es presentava amb només 6 jugadors, fent potser més evident les diferències entre tots dos equips.

El Balaguer va sortir però a per totes des del primer moment, amb independència del rival que tenia a davant, disposat a treballar durant els 40 minuts del partit. I així va ser, 42-1 als 10 minuts per evidenciar que no es pensaven relaxar per les circumstàncies del rival, que en tot moment no baixava el cap i lluitava per encistellar. Al 2n quart més del mateix, amb un ritme una mica més baix per part nostra, cert desencert amb les passades i una defensa una mica més permisiva, doncs en els primers 20 minuts ni tan sols es va arribar a fer la 4a falta en cap dels quarts.

A la 2a part els visitants continuaven lluitant per anotar, i llençaven en totes les oportunitats que tenien, fruit d’això van ser 2 triples en aquest quart, mentre nosaltres seguíem jugant al mateix ritme que a la primera part. Va ser però a l’últim quart quan els locals van acabar de prémer l’accelerador, i tot i que els del Segrià van fer 10 punts en aquest període, nosaltres vam arribar als 49 punts en només 10 minuts, fet que evidencia que l’equip va sortir amb ganes de treballar fort fins al final.

Ara toca esperar rivals i calendari per a la 2a fase, amb inici després de les festes de Nadal.