J10: Gamma Farre C.B. Balaguer – Catalana Occident Manresa B

Gamma Farre C.B. Balaguer 70 – 75 Catalana Occident Manresa B

Bon partit dels balaguerins, que no van poder sumar victòria contra un rival de la part alta.

Va ser un partit amb igualtat màxima en tots ela períodes, el primer quart va acabar amb un 17-18 favorable als visitants. En el segona quart un canvi de defenses zonals/individuals, ens van permetre jugar millor i ser superiors al rival però un cop més errors innocents propis de categories més baixes no ens deixaven marxar en el marcador.

Al descans vam sortir molt concentrats amb l’objectiu de no deixar que el visitant escapessin en el marcador. Finalment vam arribar a un ajustat últim període, en el que no vam saber rematar i un cop més donàvem facilitats al rival cometent errors de cadet, (pilotes perdudes amb passades senzilles, faltes personals desprès de rebot en bonus etc.). Finalment empat a 64. A la pròrroga ens va castigar totes les faltes innecessàries del 4t període i des del tir lliure van marxar definitivament fins el +5.