J10: CB.Balaguer 57 -C.B.Bellpuig taronja 49

CB.Balaguer 57 -C.B.Bellpuig taronja 49

Partit que comença l’any 2017 on teniem un rival dificil ja que nomes vam guanyar de dos a la primera volta. Si el de Serós va ser molt fisic aquest va ser molt técnic. Els primers minuts van ser de l’equip rival ja que nosaltres vam sortir dormides i el no control del rebot i el poc encert de sota cistella ens condemnava a anar per sota el marcador. Poc a poc anavem entrant al partit pero no arrivavem a ficar-nos per davant

(mitja part i-3). El començament del tercer quart havia de ser clau pel desenvolupament del partit i parcial de 0-7 ens ficava contra les cordes, i aqui si que vam tirar de caràcter(quant ho fem podem guanyar a qualsevol) bona pressió, control del rebot, bona seleccio de tir i bona actitud van servir de passar del 25-35 al 48-40 no deixant escapar aquesta diferencia fins al final. Enorme partit de les jugadores del Balaguer on van demostrar una gran fe en remontar un partit queteniem costa avall. Es d’aquells dies que et sents orgullós de l’equip no sols per la victória si no pel compromís i veure com creix el sentiment d’equip. FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!